Kurs i Mathantverk

Kan det vara nåt?

Jag funderade, tvekade. Funderade igen. Och vilken inriktning ska jag gå? Valmöjligheter hade man… I princip allt det går att göra mathantverk på fanns som alternativ. Jag drogs mer åt linjen med fisk, även om jag kanske borde tänka mer på kött eftersom jag har 150 får som skenar runt, men, man kan ju gå en linje och sen uppsöka kunskaper i det andra ämnet själv… Kanske. Om man orkar vill och kan…

Fiskkursen blev inte av. Det var för få anmälda, så det blev naturligt att gå inriktning kött. Det blev ett enkelt val med andra ord.

Men, till lika, orkar jag? Hinner jag? Vill jag verkligen till 120% ? Kursen med inriktning på kött går i Ekenäs, det är inte direkt nära, men man kan göra mycket på distans. Men, blir det till nånting att sitta hemma vid datorn och få någonting uträttat sen också? Och kommer jag sen att ha nån direkt nytta av kursen?

Hmm… Janå, kanske det kanske, tänkte jag och anmälde mej, och nu har den dragit igång, och jag ångrar mej inte en sekund. Från att ha varit lite halvslö, och måttligt road av tanken av att sitta på kurs, så nu tycker jag det är jättekul och huvudet börjar accelerera så jag måste sätta bromsarna på och koncentrera mej på några få saker åt gången.

Vart kursen barkar iväg, och vad resultatet blir av den vet ju ingen, det kan bli bara pannkaka av alltihop… Men, då har det ju blivit pannkaka iallafall!

Att gå kurs till mathantverkare är inte gjort på en kvart. Inte heller på en helg, en vecka, en månad, eller ens ett år. Det tar lång tid. Åtminstone ett och ett halvt år, och månne man ens är färdig efter att man fått sina papper?

Nå, det visar sej, iallafall är jag på gångs med det här nu och det är väldans roligt! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s